Om mig

Min familj skaffade sin första hund när jag var 5 år gammal, en helt underbar Golden Retriever som var min bästa vän i många år. Sedan dess har jag haft hund i hela mitt liv och jag tycker verkligen att det är människans bästa vän. I mitt fall behöver jag hunden lika mycket som den behöver mig. Hundar blir verkligen en familjemedlem med tiden och de har gett mig och mina närstående mycket glädje i livet. Jag har haft både stora och små hundar under mitt liv och jobbat med att hjälpa andra att föda upp och fostra sina valpar och hundar i snart tjugo år.

Mitt liv har alltså i stort sett kretsat kring hundar och det har såklart gett mig en stor erfarenhet när det gäller hunduppfödning och så vidare, jag tänkte därför dela med mig lite om vad jag har lärt mig under åren. Därför har jag skapat denna blogg. Jag anser att det finns allt för mycket dåliga hundägare som inte riktigt vet hur man bör göra när man föder upp sin hund. Det kan också vara svårt att veta vad man bör tänka på om man är nybörjare.

Den här bloggen kommer alltså att kretsa till allt möjligt när det kommer till hundar. Jag kommer mestadels att dela med mig av de tips och tricks jag har lärt mig genom åren. Kanske kan det vara en bra plats att börja på för den som funderar på att skaffa sin första hund. Hoppas du ska trivas här som läsare!

[email protected]